Мембрани за Биогаз Централи от фирма Baur

Двойна мембрана за Биогаз Централи

Ние сме представител на баварския производител на мембрани – фирма Baur. Създадена е като семейна фирма през 1991 г. в с цел производство на оборудване за биогаз индустрията. Фирмата произвежда голяма гама от мембрани за нуждите на биогаз централи – еднослойни и двуслойни куполи; мембрани за складиране и съхранение на биогаз –
т. нар буфери за биогаз / газхолдъри. Като техен представител за България ние изпълняваме и доставяме мембрани за биогаз централи в различни форми и размери в зависимост от нуждите на нашите клиенти.
Може да направите запитване тук…

Във фирма Baur имат дългогодишен натрупан опит в производството на мембрани и непрекъснато се стремят към усъвършенстване на своите продукти и създаване на нови.  Гамата от продукти обаче не обхваща само областта на биогаза. При нас можете да намерите многосезонни фолиа за съхраненние на силаж; фолиа за резервоари за съхранение на вода, фолиа за басейни за отпадни води; фолиа за резервоари за вода за противопожарна безопасност; фолиа за резервоари за съхранение на дъждовна вода, езера и басейни.
Фирма Baur извършва и професионален монтаж на своите продукти в цял свят.

Решения за съхранение на силаж

Двойна мембрана от фирма Baur за Биогаз Централи

Двойната мембрана за съхранение на биогаз е най-разпространения продукт, произвеждан от фирма Baur. При този тип газово хранилище външната мембрана служи за защита на вътрешната газовата мембрана от атмосферните влияния. Вътрешната газова мембрана е гъвкава и се променя в зависимост от количеството произвеждан биогаз. Формата и размера на мембраните може да бъде уточнен в зависимост от нуждите на клиента.
Може да направите запитване тук…

Външни хранилища от фирма Baur за съхранение на биогаз

Буферите за биогаз служат за съхранение на произведената в централата биогаз и последващата и преработка.
Най-разпространени са двумембранните газови хранилища. Този тип външни хранилища могат да бъдат монтирани на бетонен фундамент или бетонна лагуна. Дизайнът (кръгъл, квадратен или овален), обемът им и височината могат да се персонализират според изискванията на клиента.
Може да направите запитване тук…

Възможни начини на монтаж на мембраните

Фирма Baur предлага специализиран монтаж на произведените от тях продукти в цял свят. На следващите снимки можете да придобиете визуална представа за начините на монтаж на мембраните за Биогаз Централи.

Scroll to Top